SPORTTIPUOTI ON TREENIVAATTEISIIN, LISÄRAVINTEISIIN JA KUNTOILUVÄLINEISIIN ERIKOISTUNUT VERKKOKAUPPA. 

Miksi juuri Sporttipuoti? Avainsanoja ovat laatu, puhtaus ja kotimaisuus. Toki hankimme laadukkaita tuotteita myös muualta mutta pääpaino on vahvasti kotimaassa. Etsimme jatkuvasti mahdollisia uusia kontakteja Suomesta. Emme lupaa mahdottomia, emmekä pyri tarjoamaan kaikkea, vaan keskitymme laatuun ja toimivuuteen. 

Kaupan perustan taustalla on aito kiinnostus ihmisen hyvinvointiin ja kehonhuoltoon. Myöhemmin avattavasta blogista pääset lukemaan ajankohtaisia kirjoituksia terveydestä, maittavista ja terveellisistä ruokaohjeista ja saat vinkkejä treeneihin. Treenaamisen mielekkyys syntyy hyvillä välineillä ja laadukkailla treenivaatteilla. Ravintolisät toimivat taas hyvänä tukena monipuoliselle ruokavaliolle. Monipuolisuus jää kiireisen arjen keskellä joskus hieman vähälle huomiolla, mutta kukapa meistä olisi täydellinen.

Liike on lääke ja liikunta osa elämää. Kiitos että olet tutustunut kauppaan. Otamme mielellämme vastaan myös palautetta, jotta voimme kehittää kauppaa yhdessä teidän kanssanne.