LUOMU HERA PROTEIINI - 500 g

Luomu
  • Markkinoiden laadukkain grass-fed-heraproteiini
  • Ei makeutusaineita, lisäaineita tai aromeja
  • Vapaasti laiduntavien lehmien luomumaidosta ultrasuodatettu heraproteiinikonsentraatti 

Yksi annos (1-1,5 dl mausta riippuen) sisältää noin 30 g proteiinia. Sekoita nesteen joukkoon ja nauti proteiinipitoisena välipalana tai palautusjuomana treenin jälkeen!


19,95
Please select variants first

TARKEMMAT TUOTETIEDOT

Puhdistamon tapaan meille kelpaa vain laadukkain mahdollinen vaihtoehto ja tällä kertaa se löytyi Saksasta. Luomu Hera on valmistettu vapaasti laiduntavien grass-fed-lehmien luomumaidosta.

Puhdistamon luomulaatuiset heraproteiinijauheet ovat huippulaatuisia, luonnollisia proteiinilisiä. Luomusertifiointi takaa, että proteiinimme on läpäissyt tiukan valvontaseulan - niin maidon laadun, kuin tuotantoprosessienkin osalta. Kaikki alkaa mahdollisimman laadukkaasta raaka-aineesta. Heraproteiinin kohdalla tämä tarkoittaa maitoa, joka saadaan vapaasti laiduntavista lehmistä. Puhtaasta luomumaidosta valmistetaan maitohera ja siitä lopulta ultra-suodattamalla heraproteiinikonsentraatti.

Puhdistamon luomuheran raaka-aine tulee Saksasta, josta kokemuksemme perusteella saadaan tällä hetkellä laadukkain luomulaatuinen hera. Tarkemmin sanottuna heramme tulee eteläisestä Baijerista, missä eläimet pääsevät laiduntamaan Alppien juurella vapaasti suurimman osan vuodesta nauttien niityillä kasvavasta ruohosta ja luonnon villiyrteistä. Huonompien sääolojen sattuessa eläimet otetaan väliaikaisesti suojaan ruokarehun pysyessä kuitenkin vielä luomuluokiteltuna ruohona & paikallisena laiduntamiseen soveltuvana kasvillisuutena.

Luomu Heran maut tulevat aidoista raaka-aineista ilman aromeja, makeutusaineita tai lisäaineita.