Kollageeni Beaty 60 kaps - Puhdistamo

Ale
  • Kauneuden täsmätuote
  • Iholle, kynsille ja hiuksille
  • Sisältää Verisol®-kollageenipeptidiä, C-vitamiinia, Tripla SinkkiäTM ja biotiinia

Tuote kapseloidaan käsityönä Lempäälässä. 

KÄYTTÖOHJE
1 - 4 kapselia päivässä Yksi kapseli sisältää 300mg kollageeniä.

Puhdistamon Kollageeni Beauty-kapseli on maailman tutkituimman Verisol®-kollageenipeptidin, C-vitamiinin, Tripla SinkinTM sekä biotiinin täsmäyhdistelmä kauneudenhoitoon kätevässä kapselimuodossa. Kollageeni Beauty-kapseli tehostaa kehon omaa kollageenituotantoa ja vahvistaa ihon, kynsien ja hiuksien kuntoa.

Verisol®-kollageenipeptidiä pidetään tutkitusti jopa maailman tärkeimpänä kosmetiikkatuotteena. Verisol® on keskittynyt nimenomaan 1-tyypin kollageenituotantoon ja sitä kautta ihon hyvinvointiin, sen kosteuttamiseen ja ryppyjen ennaltaehkäisemiseen. Täysin laktoositon, maidoton, gluteeniton, lisä- ja täyteaineeton. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.


9,95 € 11,95 €
Please select variants first

TARKEMMAT TUOTETIEDOT

Suositelu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos:
1 - 4 kapselia päivässä. / 1 - 4 kapslar per dag.

Vuorokausiannos sisältää / Daglig dos innehåller
Kollageeni / Kollagen 300 mg 1200 mg
C-vitamiini / C-vitamin 12 mg -15 %* 48 mg -60 %*
Sinkki / Zink 0,37 mg -3,7 %* 1,5 mg -15 %*
Biotiini / Biotin 15 µg - 30 %* 60 µg - 120 %*
*Päivittäisestä saantisuosituksesta / av rekommenderat dagligt intag


Ainesosat / Ingredienser:
Verisol® kollageenipeptidi (naudasta), askorbiinihappo, sinkkipikolinaatti, sinkkibisglysinaatti, sinkkimonometioniini, biotiini. Kapseli: Selluloosa, vesi / Verisol® kollagenpeptid, askorbinsyra, zinkpikolinat, zinkbisglycinat, zinkmonometionin, biotin. Kapsel: Cellulosa, vatten

Säilytys / Förvaring: Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna / Förvaras i rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus

Valmistettu / Tillverkad i: Suomi / Finland

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Sisältää kosteudenpoistajan, jota ei saa syödä. Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn. Innehåller avfuktare som får ej ätas.