PUHDISTAMO

PUHDISTAMON LAATUTAKUU

Puhdistamo on perustamisesta lähtien nojautunut täysin huippulaatuun. Puhdistamo tarkistaa jokaisen erän puolueettomassa laboratoriossa ja teillä hyvät asiakkaat on mahdollisuus itse tarkistaa tuotteen eräkohtaiset tiedot.

Turvallista ja eettistä

Laatutakuu-järjestelmä on ainutlaatuinen tuotetietokanta, jonka avulla on mahdollista todeta tuotteiden korkea laatu ja puhtaus myös itse. Puhdistamo mittauttaa jokaisen raaka-aineen laboratoriossa ja valikoimaan pääsee ainoastaan laatukriteerit täyttävät erät. Tuotepaketista löytyvän eränumeron avulla näet kaikista Laatutakuu-järjestelmään kuuluvista tuotteista esimerkiksi mikrobiologisien analyysien tulokset.

Ravinnerikkaat ruoka-aineet saattavat sisältää myös paljon antiravinteita. Sen vuoksi Puhdistamo haluaa aina varmistua, että raskasmetallien määrä on aina turvallisella tasolla tuotteissa.

Kosteudelle tai lämpötilan vaihtelulle herkkien raaka-aineiden mikrobiologiseen laatuun voi vaikuttaa esimerkiksi laivarahti. Tästä syystä Puhdistamo lähettää raaka-aineiden jokaisen erän tutkittavaksi myös mikrobiologisen laadun osalta.

Tämän lisäksi laatu-uskollisena toimijana Puhdistamo tutkii jokaisen erän myös kolmannen osapuolen akkreditoidussa laboratoriossa - varmuuden vuoksi ja sinun turvaksesi.